Kees, Willem en Hans

door 11-nov-2019

Kees, Willem en Hans

Ik ben Kees van der Kruijk, 30 jaar, en ik ben afdelingsleider in een industriële bakkerij. Ik ben gestart met het voedingsplan omdat ik aan indoorklimmen en  survivalruns doe. Mijn doel is om af te vallen en mijn conditie en kracht te verbeteren, zodat ik mijn sporten beter kan uitvoeren.

Mijn naam is Hans van der Kruijk, ik ben 33 jaar oud en werkzaam als autotechnicus. Sinds Anderhalf jaargeleden ben ik begonnen met het meedoen aan obstakelruns, diverse hardloopwedstrijden en ik volg bootcamplessen. Mijn doelstelling is om de diverse wedstrijden die ik loop nog beter en sneller te kunnen voltooien. Ook wil ik in het algeheel fitter worden. Om dit te bereiken en te zorgen dat ik meer energie en kracht uit mijn trainingen en voeding kan halen, ben ik gestart met het voedingsplan.

Willem Nuiten, 41 jaar, accountmanager. In 2010 heb ik het sporten opgepakt en inmiddels ben ik aardig fanatiek, paar avonden per week in de sportschool (voornamelijk groepslessen), bootcamp, hardlopen en fietsen. Door de aandacht voor voeding en het sporten ben ik de nodige kilo’s kwijtgeraakt, maar mijn gewicht onder controle houden is en blijft een uitdaging. Sam ken ik al jaren via de sportschool en wij spreken regelmatig over voeding in combinatie met sport. Ik heb hem gevraagd mij te helpen bij het onder controle krijgen van mijn gewicht en het verlagen van mijn vetpercentage. Na een uitvoerige intake heeft Sam vervolgens een persoonlijk voedingsschema opgesteld aangevuld met een trainingsschema.

Archief per maand