Carin Rombouts – start LeefVitaalplan!

door 23-feb-2019

Beste sam…verander wat je nodig vindt…

In 9 maanden van 97,8 kg naar 82,5 kg…..Het is mogelijk, maar het verlangde doorzettingsvermogen en zelfdiscipline en een goede, professionele ondersteuning en begeleiding van mijn Vitaalcoach Sam Dihal van Leefvitaal.nu. Hij heeft een trainingstraject en een voedselplan voor me opgesteld en de weg getoond die ik moest gaan. Het omzetten ervan moest ik uiteraard zelf doen. En als je dan merkt, dat je op een gezonde manier afvalt, je fitter gaat voelen, een betere nachtrust hebt, je bloeddruk omlaag gaat en je bloeddrukmedicatie – in overleg met je cardioloog – mag halveren, dan begin je er nog ook plezier in te krijgen. En Sam heeft me de professionele support gegeven, die je in zo een proces nodig hebt.

Heel veel dank Sam, ben trots op mezelf, maar ook zeker op jouw.

Archief per maand